levering b2 desembrood

Ons brood wordt altijd gratis thuisbezorgd. Inmiddels bieden we de mogelijkheid tot afhalen. Dit kan bij Wijkrestaurent Venster te vinden op Berlijnplein 520, te Utrecht

Het exact gekozen tijdstip in de bestelmodule is een richtlijn. Wij doen er uiteraard alles aan om het exact gekozen tijdstip daadwerkelijk na te komen. Mocht het, bijvoorbeeld door de afstand / planning toch niet lukken, dan zullen wij op voorhand de nieuwe verwachte bezorgtijd terugkoppelen. Dit alles in overleg.

Ons b2 desembrood bezorgen we in de wijk Utrecht Leidsche Rijn en Utrecht Oog in Al. Desembrood gratis thuisbezorgd in de buurten Leidsche Rijn Centrum, Leeuwesteyn, Grauwaart, Parkwijk, Het Zand, Hoge Weide, Terwijde, Langerak en Rijnvliet. En de dorpen Vleuten en De Meern.

betalen via betaal-
verzoek

Ons broodbrood.nl concept staat in de startblokken van hopelijk ooit een groot succes. Om meer goodwill / vertrouwen te wekken bij onze nieuwe broodliefhebbers, kozen wij voorheen voor een betaling na levering. Inmiddels betaal je gelijk na bestellen. Wel betaal je alle extra’s die je bij je b2 brood bestelling plaatst, nu nog achteraf met een tikkie.

Het betalen vooraf doe je via een Mollie betaalomgeving. Het betalen achteraf zal plaatsvinden via een KNAB bank betaalverzoek.

Vertrouw je het niet? Schroom niet om eerst contact met ons op te nemen. Mocht je toch liever op een andere manier willen betalen? Neem dan, liefst op voorhand, contact met ons op.

bestelling annuleren

Je broodbestelling annuleren kan uiteraard. Graag via een mail naar info@broodbrood.nl vóór vrijdag 18.00u. Ben je toch vergeten vóór deze tijd te annuleren? Neem dan toch contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om tot een passende oplossing te komen.

Heb je een b2 desembroodabonnement en wil je bijv. een week overslaan? Geef dit z.s.m. aan ons door en stuur een e-mail naar info@broodbrood.nl.