over de founder van broodbrood.nl

Frank (Born,1983) is geboren met een deegroller in zijn knuistjes. Een man met een voorliefde voor de oven.

Op reeds jonge leeftijd is onze bakker in de dop zeer geïnteresseerd in de hogere kunstvorm van het eten bereiden. Aan de hand van oma bakt hij al snel zijn eerste brood en daar is hij nooit meer mee gestopt. Nadat hij van oma de kunst van het bakken heeft geleerd gaat Frank zelf verder met het perfectioneren van zijn techniek. Al snel begrijpt hij goed hoe hij met de verscheidende ingrediënten consistent smaakvolle broden kan bakken. En hoe! Of het nou volkorenmeel, tarwe, rogge of maismeel is, Frank kan er een brood mee maken.

De Hotelschool en zijn studie Commerciële Economie rondt hij met succes af en ook het studentenleven heeft hij goed onder de knie. Kortom, de wereld ligt aan zijn voeten!

Na voor verschillende werkgevers met plezier gewerkt te hebben in de wondere wereld van de e-commerce besluit Frank om Frankly Concepts op te richten. Desalweldeplus blijft de roep van het deeg aanwezig en na een paar keer warm draaien heeft hij al snel weer zijn deeg game te pakken. Sindsdien zijn familie leden, vrienden en buren regelmatig in de keuken van Frank te vinden om zich te goed te doen aan vers zuurdesembrood.

‘If you’re good at something, never do it for free’ was niet zozeer een eyeopener maar een (desem) starter om groter te denken. broodbrood.nl is geboren!

Een bewuste keus, broodbrood zonder hoofdletters. Het is een kleine verwijzing naar de laid back vibe die hangt rondom broodbrood. 1 brood, 1 ontspannen stijl, 1 ding heel goed doen, het telt samen voor twee, b2! Het brood b2 is ook brood in het kwadraat! We doen niet moeilijk en we maken jouw weekend een klein beetje fijner, broodbrood. Lekker brood, gratis thuisbezorgd. Dat is het, niet meer, niet minder. Het KISS principe had door Frank uitgevonden kunnen worden (Keep It Simple, Stupid)

Er is passie, inzet en heel veel liefde en geduld nodig om een mooi brood keer op keer op dezelfde smaakvolle manier bruingebakken op tafel te krijgen. Het enthousiasme van Frank, de liefde voor het brood gecombineerd met KISS principe is broodbrood. Met de hulp van vrienden en familie krijg jij het broodbrood zuurdesembrood (zo, dat is veel brood) elk weekend lekker thuisbezorgd. Want dat is ook de droom van Frank: iedereen gemakkelijk laten genieten van zijn weekend met een vers brood!

Uiteraard, practice makes perfect en nu is het dan ook de tijd om de rest van Utrecht mee te laten delen in de (h)eerlijke smaak van het b2 zuurdesembrood!